Over mij

Passie

Mijn passie voor auto rijden is begonnen bij mijn huidige werkgever Ambulancezorg Groningen, waar ik werkzaam ben in de functie van ambulancechauffeur.

Rijvaardigheid

Een nevenfunctie binnen mijn huidige werk is instructeur rijvaardigheid. Ik geef  theorieles, maak rijstijlanalyses en geef ik openbare weg training.

Kennis

De kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan wil ik gebruiken om jou een gedegen opleiding te geven voor het behalen van jouw rijbewijs.

De rijles wordt gegeven op een ontspannende sfeer en op  jouw persoonlijke leersituatie en mogelijkheden. De voortgang wordt bijgehouden op je persoonlijke instructie vorderingskaart. De rijlessen worden in principe in de stad Groningen gegeven, omdat daar ook je examen wordt afgenomen. Afhankelijk van de leerling kan het ook voorkomen dat we de eerste rijlessen door de provincie rijden waar het nog niet zo druk is wat betreft verkeer. In overleg kun je van huis gehaald en gebracht worden. Mocht je ervoor kiezen om in Groningen op te stappen dan kan dat bij Noorderstation of het Centraal station.